GEWICHTSVERLIES MET CITROENSCHIL IN WARM WATER

Citroenschillen bevatten een lijst met vitamines, mineralen en vezels zoals vitamine C, calcium en kalium, wat je lichaam een boost geeft. Citroenschillen bevatten ook enkele gezonde enzymen, die ons helpen een gezonder leven te leiden. Dus door de citroenschil weg te gooien, doe je je lichaam geen goede dienst.

Citroenschillen voor gewichtsverlies

Van citroenschillen is bekend dat ze gewichtsverlies bevorderen en de vetophoping kunnen vertragen. Dit komt omdat ze pectine vezels bevatten, wat kan helpen bij het afvallen door je langer een vol gevoel te geven. Citroensap bevat echter geen pectine en je zult op de schillen moeten vertrouwen om hetzelfde te krijgen. Bovendien bevatten citroenschillen ook polyfenolen, waarvan bekend is dat ze lichaamsvet voorkomen.

Voor de meesten is gewichtsverlies vaak het moeilijkst om te bereiken. Dit komt omdat er een aantal factoren zijn die een cruciale rol spelen bij succesvol gewichtsverlies, waaronder dieet, niveau van fysieke activiteit en zelfs niveau van stress. Beginnen met een gezond dieet is een van de belangrijkste veranderingen die je kunt aanbrengen om snel gewicht te verliezen. Met een gezond dieet bedoelen ik niet alleen het elimineren van junkfood, maar ook voedzamer eten vooral vet-verbrandend voedsel.

De citrusvrucht citroen staat al lang bekend als een van de beste vruchten als het gaat om helpen bij gewichtsverlies. Van citroensap met warm water wordt aangenomen dat het buikvet smelt en zelfs de lever een boost geeft, wanneer het ‘s morgens vroeg wordt gedronken voor het ontbijt. Citroensap met water verhoogt het metabolisme van het lichaam en is ook nuttig bij het verbeteren van jouw immuniteit, vanwege de aanwezigheid van vitamine C. Maar wist je dat de felgele vrucht op een andere ingenieuze manier kan worden gebruikt om snel gewicht te verliezen? We hebben het over citroenschillen!

Is gekookt water goed om af te vallen?

Citroensap met warm of gekookt water helpt bij snel gewichtsverlies omdat het de spijsvertering bevordert en de stofwisseling versnelt. … Citroensap met warm water helpt het lichaam gehydrateerd te houden omdat het het lichaam van elektrolyten voorziet. Het drinken van citroensap met warm water helpt ook om gewrichts- en spierpijn te verminderen.

Vandaag zal ik in deze blogpost een wonderdrankje voor gewichtsverlies met je delen. Je hebt geen strenge dieet nodig of zware lichaamsbewegingen – Drink dit wonder drankje 3 maal daags – 30 minuten voor jouw maaltijd voor 10 dagen lang voor snelle gewichtsverlies en merk het verschil.

Om deze gewichtsverlies drankje te bereiden heb je maar 1 ingrediënt nodig en dat is een biologische citroen.

Hoe te maken

Neem 3 citroenen en was ze grondig in water met één theelepeltje bakingsoda (natriumbicarbonaat) en azijn mochten de citroenen niet biologisch zijn.

Pers al het sap van al deze citroenen met een goede citruspers of pers apparaat. Hier heb je ook de schil nodig, dus gooi ze niet weg.

Neem een steelpan of pan waar ongeveer 500 ml tot 1 liter water in kan afhangend van hoeveel citroenwater jij gaat maken voor hoeveel dagen. In dit recept maken wij het drankje voor 1 dag. Voeg al het citroenschil toe zonder sap. Bewaar het sap voor later en kook het water gedurende 15 a 20 minuten.

Haal na 15 a 20 minuten al het schil eruit. Filter het water goed en laat het een beetje afkoelen. Voeg daarna de citroensap toe aan dit water. Optioneel, je mag de schillen in grove stukken snijden en dan weer toevoegen voor een nog meer bittere en sterkere smaak

Je wonderdrankje voor gewichtsverlies is klaar. Doe dit in een glazen fles van 1 liter of een glazen kan.

Hoe te gebruiken

Drink de citroenwater 1 uur voor elke maaltijd of 30 minuten na elke maaltijd. Wat jij het handigst vindt.

Resultaat

Dit is echt een geweldige truc voor snelle gewichtsverlies, in slechts 10 dagen van regelmatig gebruik kun je het verschil in je gewicht voelen.

Bekijk mijn video en abonneer op mijn you tube kanaal veganlounge.nl