Nieuwe Slowjuicer testen en veel Juicen ????

Eindelijk is het dan zover. Ik heb een Slowjuicer besteld. Ik kon er niet meer onderuit dat dit apparaat in elk huishouden onmisbaar is. Deze geweldige Slowjuicer easy fill van Princess doet zijn werk geweldig en ook nog betaalbaar.

Door de verticale bouw van deze slowjuicer heb ik meer ruimte op het aanrecht en staat deze ook nog mooi in de keuken.

Dagelijks gezonde groente en fruitsapjes persen

Met mijn Princess 202045 Easy Fill Slowjuicer maak ik zonder enige moeite de gezondste en lekkerste groente en fruitsapjes. Maar ook medicinale sapjes zoals gember en kurkuma shots. Door de grote vulopening kan ik echt hele grote stukken en zelfs een hele appel erin doen of een hele rode biet. Ik hoef de groenten en fruit dus niet voor te snijden.

Door de grote vulopening kan ik hele appels en rode bieten in doen

Deze geweldige slowjuicer perst langzaam en gecontroleerd waardoor de voedingsstoffen en smaak heel erg goed behouden blijven. Verder is deze slowjuicer echt gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen om deze te reinigen. Het is echt gemakkelijk om te reinigen en er wordt ook een kleine zwarte borsteltje geleverd om bij de moeilijke plekjes te komen.

Zwarte kleine borsteltje voor het reinigen van jouw slowjuicer

Ik raad iedereen aan die een gezonde levensstijl hebben of willen hebben om deze geweldige slowjuicer aan te schaffen.

Ik maak dagelijks gember of kurkuma-shotjes met mijn Princess Slowjuicer

Conclusie

Maak dagelijks gezonde en heerlijke fruit- en groentesappen boordevol vitaminen en mineralen. Op die manier boost jij jouw immuunsysteem, verhoog je jouw energie niveau en bescherm je jezelf tegen allerlei kwalen. Het is echt de moeite waard. Naast het feit dat deze sapjes gezond zijn kun je er ook gezond verslaafd aan raken en dat komt door de puurheid en de lekkere smaak van de sapje. Door de slowjuicer behoudt je de vitaminen en ook de echte smaak van jouw groenten en fruit. Heel erg veel plezier van jouw aankoop. (p.s. wees er snel bij want deze zijn bijna uitverkocht)

Beste lezer, mogelijk is deze slowjuicer niet leverbaar op het moment. Vul dan jouw email adres in op de bol.com site zodat jij een notificatie krijgt zodra de slowjuicer weer te verkrijgen is. Veel plezier met jou aankoop.

Bekijk hoe ik mijn slowjuicer gebruik en heerlijke sapjes maak op mijn you tube kanaal.https://youtu.be/z8cL1h1wcU8